KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), riisi(1), eläinrasva(1), kivennäiset, hydrolysoitu
sian ja siipikarjan valkuainen(1), sokerijuurikasleike, lignoselluloosa, pellavansiemenet,
panimohiiva (beetaglukaanin ja nukleotidien lähde), kalaöljy(1), psylliumkuitu (Plantago (L.)
spp.), frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kalsiumbutyraatti,
Lactobacillus acidophilus.
1) Helposti sulavat ainesosat
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Butyraatti 300 mg/kg
● Nukleotideja 560 mg/kg
● Beetaglukaani 500 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 92/08
● Rasva 21
● Kivennäiset 8,5
● Raakakuitu 3,5
● TUA* 17,5
● Tärkkelys 13
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Natrium 0,9
● Kalium 0,8
● Omega-6-rasvahappoja 3,5
● Omega-3-rasvahappoja 1
● EPA+DHA 0,3
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 418
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 419
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 91
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 95
● Energia raakavalkuaisesta (%) 39
● Energia rasvasta (%) 45
● Energia TUA:sta (%) 16
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 105
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan