KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), riisi, eläinrasva, herneet, perunatärkkelys,
kivennäiset, perunan valkuainen(1), hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen(1),
sokerijuurikasleike, lignoselluloosa, kalaöljy, pellavansiemenet, panimohiiva, frukto-
oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti, Lactobacillus
acidophilus.
1) Raakavalkuaisen lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● Kalsiumkarbonaatti 1,5 %
● L-karnitiini 540 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 30
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 68/32
● Rasva 21
● Kivennäiset 6,5
● Raakakuitu 4
● TUA* 33
● Tärkkelys 26
● Kalsium 0,9
● Fosfori 0,45
● Natrium 0,4
● Kalium 0,8
● Omega-6-rasvahappoja 3,5
● Omega-3-rasvahappoja 1,1
● EPA+DHA 0,4
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 415
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 414
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 88,5
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 93
● Energia raakavalkuaisesta (%) 26
● Energia rasvasta (%) 45
● Energia TUA:sta (%) 29
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 72
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan