KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys, hydrolysoitu sian ja siipikarjan
valkuainen, eläinrasva, kivennäiset, herneet, härkäpavun kuoret, riisi, sokerijuurikasleike,
pellavansiemenet, panimohiiva, kalaöljy, lignoselluloosa, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.),
frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti,
Lactobacillus acidophilus.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Kaliumsitraatti 0,3 %
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 90/10
● Rasva 16
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 4
● TUA* 23
● Tärkkelys 15
● Kalsium 0,65
● Fosfori 0,65
● Natrium 1,3
● Kalium 0,7
● Magnesium 0,08
● Kloridi 1,8
● Rikki 0,7
● Metioniini + kystiini 1,5
● Omega-6-rasvahappoja 2,5
● Omega-3-rasvahappoja 1
● EPA+DHA 0,3
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 397
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 385
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 87
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 96
● Energia raakavalkuaisesta (%) 42
● Energia rasvasta (%) 37
● Energia TUA:sta (%) 21
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 111
* Typettömät uuteaineet (TUA)
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan