KOOSTUMUS
Riisi, kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), eläinrasva, herneet, perunatärkkelys,
härkäpavun kuoret, kivennäiset, hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen(1), lignoselluloosa,
pellavansiemenet, sokerijuurikasleike, kalaöljy, frukto-oligosakkaridit, panimohiiva,
hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
1) Raakavalkuaisen lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● Kalsiumkarbonaatti 1%
● E-vitamiini 570 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 20,5
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 70/30
● Rasva 22
● Kivennäiset 5,5
● Raakakuitu 5,5
● TUA* 37,5
● Tärkkelys 30
● Kalsium 0,8
● Fosfori 0,4
● Natrium 0,3
● Kalium 0,8
● Omega-6-rasvahappoja 2,7
● Omega-3-rasvahappoja 1
● EPA+DHA 0,4
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 391
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 395
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 84
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 95,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 18
● Energia rasvasta (%) 48
● Energia TUA:sta (%) 34
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 52
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan