KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi, härkäpavun kuoret, hydrolysoitu sian ja siipikarjan
valkuainen, lignoselluloosa, herneet, pellavansiemenet, kalaöljy, perunatärkkelys, eläinrasva,
kivennäiset, frukto- oligosakkaridit, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), panimohiiva,
sokerijuurikasleike, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kananmunankuoren kalvo,
Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Kitosaani 1 240 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 1 240 mg/kg
● E-vitamiini 570 mg/kg
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kananmunankuoren kalvo 300 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 85/15
● Rasva 15
● Kivennäiset 6,5
● Raakakuitu 9
● TUA* 26,5
● Tärkkelys 18
● Kalsium 0,9
● Fosfori 0,7
● Natrium 0,4
● Omega-6-rasvahappoja 2
● Omega-3-rasvahappoja 3
● EPA 0,6
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 335
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 353
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 82
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 94,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 35
● Energia rasvasta (%) 38
● Energia TUA:sta (%) 27
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 102
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan