KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys(1), lignoselluloosa, hydrolysoitu
sian ja siipikarjan valkuainen, härkäpavun kuoret, eläinrasva, kivennäiset, pellavansiemenet,
sokerijuurikasleike, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), frukto- oligosakkaridit,
panimohiiva, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), Lactobacillus acidophilus,
kondroitiinisulfaatti.
1) Hiilihydraatin lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 440 mg/kg
● Kitosaani 440 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 94/06
● Rasva 11,5
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 15
● TUA* 23
● Tärkkelys 14
● Kokonaissokeri 1
● Kalsium 1,3
● Fosfori 0,9
● Natrium 0,4
● Omega-6-rasvahappoja 2,2
● Omega-3-rasvahappoja 0,7
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 274
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 285
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 82
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 92
● Energia raakavalkuaisesta (%) 40
● Energia rasvasta (%) 33
● Energia TUA:sta (%) 27
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 124
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan