KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi (min. 4 %), eläinrasva, herneet, hydrolysoitu
sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys (min. 4 %), lignoselluloosa, härkäpavun kuoret,
pellavansiemenet, kivennäiset, sokerijuurikasleike, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.),
frukto-oligosakkaridit, panimohiiva, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), Lactobacillus
acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 215 mg/kg
● Kitosaani 215 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 87/13
● Rasva 17
● Kivennäiset 7,5
● Raakaselluloosa 5
● TUA* 27,5
● Tärkkelys 21
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,5
● Omega-6 2,2
● Omega-3 0,8
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 370
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 386
● Energia raakavalkuaisesta (%) 33
● Energia rasvasta (%) 41
● Energia TUA:sta (%) 26
● Virtsan pH 6,3–6,7
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 83,5
● Rasvan sulavuus (%) 96
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan