KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi (min. 4 %), eläinrasva, herneet,
perunatärkkelys (min. 4 %), hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, lignoselluloosa,
härkäpavun kuoret, kivennäiset, sokerijuurikasleike, pellavansiemenet, kalaöljy, psylliumkuitu
(Plantago (L.) spp.), frukto- oligosakkaridit, panimohiiva, Lactobacillus acidophilus,
nisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 35
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 89/11
● Rasva 19
● Kivennäiset 7,5
● Raakaselluloosa 4,5
● TUA* 25
● Tärkkelys 20
● Kalsium 1,2
● Fosfori 1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,5
● Omega-6 2,4
● Omega-3 0,9
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 384
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 388
● Energia raakavalkuaisesta (%) 33
● Energia rasvasta (%) 43
● Energia TUA:sta (%) 24
● Virtsan pH 6,3–6,7
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 82
● Rasvan sulavuus (%) 97
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan